Proiect

Ansamblul Bel Air Apartments format din 3 imobile premium situate in Mamaia Nord, este privilegiat de o pozitie unica imbinand cu succes linistea si bucuria marii si nisipului situat la aproximativ 150 metri precum si acces rapid la zona binecunoscuta de divertisment din nordul statiunii Mamaia.

Profesionalismul precum si experienta  combinate cu pasiunea pentru frumos constituie ingredientele din care este alcatuit acest proiect unic.

Exemplificam astfel cateva dintre materialele de inalta calitate pe care le vom folosi in acest proiect.

Betonul

Betonul folosit la structura este de tip C35/45 – un beton de inalta rezistenta recomandat pentru elemente supuse la solicitari foarte mari si pentru elemente supuse la agresivitate chimica si atmosferica foarte mari (saruri de mare, apa marina, inghet-dezghet accentuat, agresivitate sulfatica, agenti de dezghetare).

Fierul

Fierul este de tip BST500 S cu o duritate si flexibilitate ridicate.

Zidaria

Zidaria este realizata din BCA tip YTONG .   Sistemul YTONG garanteaza o eficienta termica ridicata prin eliminarea pierderilor de caldura reducand considerabil valoarea facturilor pentru racirea si incalzirea locuintei.

 Fatada Ventilata

Este realizata din ceramica de fatada de cea mai buna calitate de la producatori renumiti din Italia

Tamplaria

Tamplaria geamurilor este din aluminiu si poarta semnatura celebrului brand Reynaers seria CS77  si imbina rezistenta fizica cu o izolatie termica si fonica exceptionala si cu un design spectaculos . Geamurile folosite sunt de tip low E de inalta calitate asigurand un inalt nivel de izolatie termica ,mecanica si fonica.

 Instalatiile de incalzire si Climatizare

Incalzirea este realizata prin centrale termice individuale pe gaze , de inalta eficienta care asigura un consum redus si un grad inalt de confort termic . Climatizarea vara se realizeaza prin unitati individuale de aer conditionat furnizate de producatori renumiti in domeniu care impreuna cu gradul inalt de izolatie termica realizata de tamplaria premium va aduce un confort desavarsit indiferent de temperatura de afara.