Proiect

Ansamblul Bel Air Apartments format din 3 imobile premium situate in Mamaia Nord, este privilegiat de o pozitie unica imbinand cu succes linistea si bucuria marii si nisipului situat la aproximativ 150 metri precum si acces rapid la zona binecunoscuta de divertisment din nordul statiunii Mamaia.

Profesionalismul precum si experienta  combinate cu pasiunea pentru frumos constituie ingredientele din care este alcatuit acest proiect unic.

Exemplificam astfel cateva dintre materialele de inalta calitate pe care le vom folosi in acest proiect.

Betonul

Betonul folosit la structura este de tip C35/45 – un beton de inalta rezistenta recomandat pentru elemente supuse la solicitari foarte mari, pentru elemente supuse la agresivitate chimica si atmosferica foarte mari (saruri de mare, apa marina, inghet-dezghet accentuat, agresivitate sulfatica, agenti de dezghetare) dar si pentru elemente prefabricate.

Fierul

Fierul este de tip BST500 S cu o duritate si flexibilitate ridicate. BST este cuvant de origine germana – Betonsthal,  500 reprezinta limita de curgere a acestuia iar indicativul S reprezinta otel striat.

Zidaria

Zidaria este realizata din BCA tip YTONG . YTONG este primul Furnizor de solutii de zidarie din Romania recomandat pentru constructia de locuinte verzi datorita proprietatilor tehnice superioare ale produselor si este certificat de Romania Green Building Council.
La nivel international produsele YTONG dispun de certificarea Cradle to Cradle (una din cele mai exigente in domeniu) , la componenta de sanatate primind calficativul gold.
Compozitia naturala si procesul de fabricatie  confera acestor produse atribute precum protectia fata de mediul ambiant si sanatatea locatarilor pe termen lung  implicand un consum minim de energie.   Sistemul YTONG garanteaza o eficienta termica ridicata prin eliminarea pierderilor de caldura reducand considerabil valoarea facturilor pentru racirea si incalzirea locuintei.

Gratie  structurii celulare si compozitiei minerale pure, sistemul YTONG este non inflamabil si incadrat in clasa de rezistenta la foc A1 de catre normativul national si international. neemitand  gaze daunatoare sau vapori toxici la interactiunea cu flacarile. Totodata blocurile de zidarie YTONG permit transferul de vapori prin pereti contribuind astfel la reglarea nivelului de umiditate la interior si la asigurarea unui mediu sanatos pentru totii membrii familiei.

 Fatada Ventilata

Este realizata din ceramica de fatada de cea mai buna calitate de la producatori renumiti din Italia

Tamplaria

Tamplaria geamurilor este din aluminiu si poarta semnatura celebrului brand Reynaers seria CS77  si imbina rezistenta fizica cu o izolatie termica si fonica exceptionala si cu un design spectaculos . Geamurile folosite sunt de tip low E de inalta calitate asigurand un inalt nivel de izolatie termica ,mecanica si fonica.

 Instalatiile de incalzire si Climatizare

Incalzirea este realizata prin centrale termice individuale pe gaze , de inalta eficienta care asigura un consum redus si un grad inalt de confort termic . Climatizarea vara se realizeaza prin unitati individuale de aer conditionat furnizate de producatori renumiti in domeniu care impreuna cu gradul inalt de izolatie termica realizata de tamplaria premium va aduce un confort desavarsit indiferent de temperatura de afara.

 Iluminatul ambiental

Sistemele de iluminat exterior ambiental LED realizat de catre proiectantii nostrii  confera ansamblului acea semnatura unica care scoate in evidenta intregul proiect si iti incanta privirea de fiecare data cand ajungi ACASA.

Detalii

Stim ca micile detalii fac diferenta. De la liftul silentios Schindler , la pardoseala de pe casa scarii de la producatori de renume din Italia , la ledul futurist din balcon , toate sunt menite sa iti aduca zambetul pe buze cand ajungi la casa ta de la MARE.

Gresie si Faianta

Ceramica folosita in bai si spatiile comune provine din Italia de la branduri  cu  traditie in ceramica exclusivista si adevarati trendsetteri in design.